Akupunktur mod uro i benene

Beroliger nerver og muskler

Uro i benene er resultat af spændinger i lægmusklerne. Det gør ikke ondt, men giver en urolig fornemmelse, som kan være så ubehagelig at man hverken kan holde ud at være i ro i løbet af dagen, eller sove ordentligt om natten.

Uro i benene er en lidelse som ofte kan fjernes eller i hvert fald nedsættes væsentligt ved hjælp af behandling med akupunktur.

Mange klienter oplever at uro i deres ben bliver styrende i deres liv. Dels fordi de bliver generet af ikke at kunne finde ro i sengen om natten, eller i det hele taget lægge benene op i løbet af dagen. De fleste oplever at følelsen af uro er så stor at de konstant har behov for at være i bevægelse. Det bliver for mange fast ritual at man skal op om natten og gå lidt rundt for at finde ro i benene. Dette resulterer i dårlig nattesøvn og på sigt betyder det også nedsat humør eller for nogle ligefrem tristhed, grundet manglende overskud.

Mine behandlinger med akupunkturen får musklerne til at slappe af og hjælper til at dit nervesystem finder balance. Dette giver ro og fjerner eller lindrer symptomer som uro i benene. Mange oplever en lettelse som både giver fred til igen at kunne sove godt, samt et øget psykisk overskud i hverdagen.

 

Sådan virker akupunkturen

Både dit psykiske, såvel som dit fysiske velbefindende bedres med akupunktur. Akupunkturnålene er ultra tynde og sender blide signaler til vores nervesystem, som giver besked videre til hjernen. Herefter skabes endorfiner som er smertestillende og beroliger vores system. Dette påvirker blandt andet muskelspændinger og resulterer i nedsat spænding og afhjælper de spændinger som skaber uro.

 

Praktisk

Behandlingen varer op til 50 min. og jeg anbefaler 5-8 behandlinger.

Nogle klienter kan nøjes med 3-5 behandlinger. Andre vælger at fortsætte i et længere forløb.

Jeg tager altid udgangspunkt i hvordan du har det når du møder op til din behandling, derfor vil du også opleve at behandlingen justeres løbende, så vi får skabt optimalt resultat for dig.

Behandling for uro i benene skal ofte følges op på løbende. Nogle klienter kommer efter endt forløb til opfølgning en gang om måneden. Andre kan gå op til tre måneder.

Akupunktur mod allergi

Hvad er allergi Allergi er fejlagtige tolkninger fra kroppens immunsystem. Altså en overreaktion fra kroppens eget immunforsvar, overfor helt ufarlige stoffer som vi ikke burde

Læs mere »