Hej, mit navn er Charlotte Handberg

Velkommen til min klinik i Ullerslev på Fyn
- og til behandlinger i FysioHuset Nyborg

Min klinik ligger i naturskønne omgivelser midt imellem Ullerslev, Langeskov og Kerteminde, lige ved siden af smukke Skovsbo Gods. Jeg har parkering lige uden for døren og du vil opleve at her er tid og ro til den enkelte – kvalitet frem for kvantitet.

Udover behandlinger i klinikken hjemme i Ullerslev, er jeg hver torsdag at finde i et dejligt lyst kliniklokale hos FysioHuset Nyborg, hvor du kan booke akupunktur, samt zoneterapi til børn. FysioHuset ligger i Nyborg centrum. Her er parkeringspladser lige uden for døren, samt stort parkeringsområde ved havnen, kun få minutters gang fra klinikken.

Klinikken i Nyborg ligger på 2. sal. Er du gangbesværet vil jeg anbefale dig at booke i klinikken i Ullerslev.

Jeg er uddannet akupunktør og zoneterapeut og er RAB godkendt behandler inden for begge fag. Det betyder, at jeg altid opfylder de faglige og uddannelsesmæssige krav og løbende holder mig opdateret på mit fag. Det betyder også at du kan få tilskud til dine behandlinger fra Sygeforsikringen danmark, og som oftest kan du få tildelt behandlinger af din sundhedsforsikring.

I mit arbejde stimulerer jeg kroppens naturlige processer og hjælper dig i balance. Naturen arbejder langsomt, men sikkert  – og jeg glæder mig til at hjælpe dig på rette vej.   

Det kan mine behandlinger hjælpe dig med

Sådan arbejder jeg

Din første behandling starter med en samtale hvor vi kommer rundt om din fysiske og psykiske situation. Vi vurderer hvilken behandling der passer bedst til dig og opstarter behandlingsforløbet. Jeg samarbejder med både fysioterapeut og kiropraktor og kan henvise videre når dette giver mening.

Det er meget individuelt hvor mange behandlinger der skal til. Mange oplever bedring efter 3-5 behandlinger. Andre har brug for et længere behandlingsforløb.

Jeg arbejder ud fra en holistisk tilgang. Det betyder at jeg altid stræber efter helheden, frem for enkelte dele af kroppen. Jeg tror på at krop og sind hænger sammen og har erfaret at det smertesymptom som f.eks. føles i en skulder, ben eller mave, oftest udspringer fra et helt andet sted.

Du vil opleve at vi løbende har en god kommunikation om hvordan behandlingen arbejder med dig. Jeg kan også undervejs rådgive i livsstil, kosttilskud og homøopatiske midler som kan støtte op om din proces.