Hej, mit navn er Charlotte Handberg

Velkommen til min klinik for Akupunktur og Zoneterapi

Du finder min klinik i det sundhedsfaglige hus, “Sundhedsværket” – lige i hjertet af Nyborg. Her arbejder jeg side om side med andre dygtige behandlere. 

I Sundhedsværket har vi hver især vores forskellige behandlingstilbud, men fælles for os alle er, at vi har ønsket at skabe et sted hvor der er tid og rum til den enkelte. Vigtigst af alt, at her er rart at komme og at DU føler dig godt til rette og set.

Sundhedsværket har til huse på Østervoldgade 69, 1., 5800 Nyborg. Her er næsten altid ledige parkeringspladser lige uden for døren, samt et stort parkeringsområde ved havnen, kun få minutters gang fra klinikken.

Jeg er uddannet Akupunktør og Zoneterapeut og er RAB-godkendt behandler inden for begge fag. Det vil sige, at jeg altid opfylder de faglige og uddannelsesmæssige krav og løbende holder mig opdateret på mit fag. Det betyder også at du kan få tilskud til dine behandlinger fra Sygeforsikringen danmark, og som oftest kan du få tildelt behandlinger af din sundhedsforsikring.

Det kan mine behandlinger hjælpe dig med

Sådan arbejder jeg

Din første behandling starter med en samtale hvor vi kommer rundt om din fysiske og psykiske situation. Vi vurderer hvilken behandling der passer bedst til dig og opstarter behandlingsforløbet. Jeg samarbejder med både fysioterapeut og kiropraktor og kan henvise videre når dette giver mening.

Det er meget individuelt hvor mange behandlinger der skal til. Mange oplever bedring efter 3-5 behandlinger. Andre har brug for et længere behandlingsforløb.

Jeg arbejder ud fra en holistisk tilgang. Det betyder at jeg altid stræber efter helheden, frem for enkelte dele af kroppen. Jeg tror på at krop og sind hænger sammen og har erfaret at det smertesymptom som f.eks. føles i en skulder, ben eller mave, oftest udspringer fra et helt andet sted.

Du vil opleve at vi løbende har en god kommunikation om hvordan behandlingen arbejder med dig. Jeg kan også undervejs rådgive i livsstil, kosttilskud og homøopatiske midler som kan støtte op om din proces.

NYHED

Jeg er flyttet i nye lokaler i Sundhedsværket, Nyborg

Østervoldgade 69, 1.
5800 Nyborg

Du kan altid booke online – ellers kontakt mig gerne via tlf. eller e-mail:
Mobil: 27 52 06 04 / E-mail: kontakt@charlottehandberg.dk