Cupping Behandling

Jeg tilbyder både traditionel cupping og elektro cupping

Er cupping rigtigt for dig?

Ved den første behandling starter vi altid med en kort samtale, så vi sammen kan afdække den bedste behandling. Jeg samarbejder både med Kiropraktor og Fysioterapeut, og jeg er selv RAB-certificeret Akupunktør og Zoneterapeut. Derfor kan du være 100% tryg ved, at jeg altid vil henvise dig til den bedste behandling for lige præcis dig. Er du i tvivl inden booking, om cupping er noget for dig, er du meget velkommen til at tage kontakt til mig først. Du kan både ringe og skrive – så rådgiver jeg dig.

Cupping er en effektiv behandlingsform mod mange former for gener og smerter. Cupping hjælper musklerne med at slappe af og styrker immunforsvaret. Ved behandlingen ledes affaldsstofferne bort, og du kan derfor også opleve fornyet energi.

Behandling med cupping

Priser på cupping

30 minutters cupping koster 350 kr.
50 minutter koster 500 kr.

Du kan også booke 50 minutters cupping i kombination med akupunktur for 500 kr.

Ønsker du at kombinere cupping med en anden behandlingsform, er du meget velkommen til at kontakte mig i forhold til pris og booking.

Du kan se i prislisten, hvilke behandlinger du kan booke direkte online. Kontakt mig endelig ved andre forespørgsler.

Hvordan foregår en cupping behandling?

Ved din første behandling hos mig, starter vi med en kort samtale for at afdække den bedste behandling for dig. Ved påbegyndelse af behandling opvarmes de berørte områder, og dernæst placeres kopperne. Vær opmærksom på, at behandlingen kan efterlade tydelige røde og/eller blå mærker, som kan være et par uger om at forsvinde. Det er slet ikke farligt og egentlig et godt tegn på, at blodet er steget op til overfladen som det skal. Jo mørkere mærker cupperne efterlader, des flere affaldsstoffer har været ophobet.

Jeg anbefaler bl.a. cupping til:

Bemærk, du kan ikke booke cupping behandling hos mig, hvis du er bløder, gravid, ammer eller er cancerpatient.

Traditionel cupping og elektro cupping

Jeg tilbyder både traditionel cupping og elektro cupping. Ved elektro cupping tilsluttes cupperne en maskine. Således kan der bl.a. tilføjes impulser, som giver endnu flere muligheder i behandlingen.

Hvordan virker Cupping?

Behandlingen fremmer blodtilførslen til musklerne. Ved hjælp af kopperne skabes et vakuum, der virker som dybdegående massage. Sugekopperne løsner bindevævet over muskulaturen op, således blodgennemstrømningen øges i området.

Cupping er et alternativ til akupunktur

Særligt sportsfolk er vilde med virkningen af sugekopperne, fordi det fremmer restitution og lindrer ømme og spændte muskler.

For folk med nåleskræk, er cupping også et rigtig godt alternativ.

Men cupping og akupunktur i en kombination kan også være fantastisk effektivt i mange tilfælde.

Jeg anbefaler at kombinere cupping

For størst mulig effekt af cupping behandlingen, anbefaler jeg altid at kombinere cuppingen med en anden form for behandling. Det kan være en kombination med massage, akupunktur eller zoneterapi alt efter dine symptomer/gener. Jeg bruger faktisk oftest cupping som et led i mine øvrige behandlinger. Når jeg anvender cupper separat, vil det ofte være for at løsne gamle muskelspændinger i f.eks. ryg eller nakke. Alternativt som udrensende behandling, hvor vi søger at rense bindevævet for affaldsstoffer, for derigennem at styrke immunforsvaret.

Der er mange muligheder med cupping

Og er du det mindste i tvivl om, hvorvidt cupping er rigtigt for dig, så kontakt mig meget gerne, inden du booker en tid. Du er velkommen til at ringe, men du må også meget gerne sende mig en sms eller en e-mail. Alternativt kan du finde en hurtig kontaktformular via linket nedenfor.