Akupunktur mod psykiske lidelser

Akupunktur mod psykiske lidelser

Beroliger krop og sind

Psykiske lidelser dækker over et stort spekter af diagnoser og symptomer som kan være alt fra angst, depression, stress og søvnløshed til generel uro i kroppen.

Mange af disse lidelser kan ofte lindres betydeligt eller fjernes helt ved hjælp af behandling med akupunktur. For nogle klienter betyder det endda at de kan undgå behandling med medicin.

Jeg har gode erfaringer med behandling af angst, stress og lignende psykiske ubalancer. Mange klienter oplever at der med angst og lignende psykiske lidelser, følger en række ubehagelige gener. Det kan være muskelspændinger, nervøse tanker, fordøjelsesproblemer eller mavesmerter, hovedpine, hjertebanken, svedtendens, svimmelhed, hukommelses- og koncentrationsbesvær mm.

Mine behandlinger med akupunkturen får kroppen til at slappe af og hjælper systemet til at give slip på de indre ubalancer. Behandlingen virker beroligende på både krop og sind.

 

Sådan virker akupunkturen

Både dit psykiske, såvel som dit fysiske velbefindende bedres med akupunktur. De fine små nåle påvirker dit nervesystem, som sender signal til hjernen. Hjernen svarer retur ved at danne endorfiner. Disse er kroppens eget smertestillende stof, som også kaldes lykkehormoner. Resultatet er færre smerter og et lettere sind.

 

Nervøs for nåle?

Jeg har dyggjort mig i akupunktur og stikteknik til personer som er nervøse for netop denne behandlingsform. Sig til hvis du er nervøs eller føler ubehag ift. nålene, så guider jeg dig ved hjælp af vejrtrækningsøvelser. Langt de fleste går fra behandling med en positiv oplevelse og mod på mere.

 

Praktisk

Jeg behandler med akupunktur i min klinik i 5540 Ullerslev, samt i et dejligt nyrenoveret kliniklokale i 5800 hos Fysiohuset Nyborg.

 

Behandlingen varer op til 50 min. og jeg anbefaler 5-8 behandlinger.

Nogle klienter kan nøjes med 1-2 behandlinger. Andre vælger at fortsætte i et længere forløb. Behandlingen kan variere fra gang til gang, da vi altid tager udgangspunkt i, hvordan du har det, når du møder op i klinikken.

 

Læs mere om akupunktur her.

Akupunktur mod allergi

Hvad er allergi Allergi er fejlagtige tolkninger fra kroppens immunsystem. Altså en overreaktion fra kroppens eget immunforsvar, overfor helt ufarlige stoffer som vi ikke burde

Læs mere »