Akupunktur mod kvalme og opkast

Kvalme og opkast kan komme af mange årsager. En af de mere kendte er graviditetsbetinget kvalme som kan være en let gene, typisk de første ca. 12 uger af graviditeten. For en gruppe af gravide kvinder bliver kvalmen voldsom og så får det pludselig betydning for hverdagen. Enkelte oplever også at kvalmen strækker sig længere ind i graviditeten, hvilket kan betyde at det bliver svært at passe job og eventuelt også større børn i familien. For mange følger opkastninger med til graviditetskvalmen og det siger sig selv at dette er en ganske uønskelig belastning i det der ellers skulle være en dejlig tid.

Andre årsager til kvalme kan være almindelig sygdom, køresyge eller f.eks. kvalme efter en operation.

 

Effektiv hjælp til kvalme og/eller opkast

Akupunktur er et yderst effektivt værktøj i kampen mod kvalme og opkastning.

Mange gange opleves hurtige resultater efter behandlingen. Akupunkturnålene placeres på bestemte punkter på arme og ben. Dette stimulerer forskellige energibaner i kroppen, som straks begynder at reparere og nedbringe både kvalme og opkastninger. Langt de fleste har god og hurtig effekt når de lader sig behandle med akupunktur mod kvalme og opkastning.

Generelt finder vores nervesystem hurtigt ro, når der behandles med akupunktur. Dette betyder også at den stress som kroppen måtte opleve nedbringes væsentligt allerede efter de første behandlinger.

 

Praktisk

Jeg anbefaler altid at du tager 5 behandlinger, også selvom du måtte opleve bedring eller blive fuldstændig fri af din udfordring, allerede efter 1. behandling.

Chancen for at effekten holder på den lange bane er klart størst hvis du tager et forløb. I sidste ende bestemmer du hvad der føles rigtigt for dig. Derfor aftaler vi løbende hvad der giver mening og er optimalt i dit tilfælde.

En behandling varer typisk omkring 50 min. Du bliver lagt godt til rette på briksen når vi har talt om hvad du har behov for. Derefter placeres akupunkturnålene og du får herefter lov at ligge og slappe af med nålene. Du bestemmer selv om det er rarest for dig at ligge i stilhed, eller om du har det bedst med afslappende musik.

Akupunktur mod iskiassmerter

Iskiassmerter refererer til smerter, ubehag eller følelsesløshed, der opstår langs iskiasnerven, der strækker sig fra nedre rygsøjle gennem balderne og ned ad bagsiden af hvert

Læs mere »

Akupunktur mod træthed

Akupunktur er en alternativ behandlingsmetode, der har vist sig at være effektiv mod træthed for mange mennesker.  Denne praksis stammer fra traditionel kinesisk medicin og

Læs mere »

Akupunktur når du er gravid

Akupunktur under graviditet har vundet popularitet som en alternativ behandlingsmetode, der sigter mod at lindre visse ubehagelige symptomer og fremme generelt velvære hos gravide kvinder

Læs mere »

Akupunktur mod allergi

Hvad er allergi Allergi er fejlagtige tolkninger fra kroppens immunsystem. Altså en overreaktion fra kroppens eget immunforsvar, overfor helt ufarlige stoffer som vi ikke burde

Læs mere »

NYHED

Jeg er flyttet i nye lokaler i Sundhedsværket, Nyborg

Østervoldgade 69, 1.
5800 Nyborg

Du kan altid booke online – ellers kontakt mig gerne via tlf. eller e-mail:
Mobil: 27 52 06 04 / E-mail: kontakt@charlottehandberg.dk