Behandling med Zoneterapi

ved RAB uddannet Zoneterapeut - med klinik i rolige omgivelser i Ullerslev på Fyn

Er Zoneterapi rigtigt for dig?

Er du i tvivl, om Zoneterapi er den rette behandling for dig, er du altid velkommen til at tage kontakt til mig inden booking.

Ved den første behandling starter vi også altid med en kort samtale for at afdække den bedste behandling for dig. Jeg er RAB uddannet Zoneterapeut & Akupunktør, og jeg samarbejder både med Fysioterapeut og Kiropraktor. Det er din tryghed for, at jeg altid vil henvise dig til den bedste behandling.

Hvad er Zoneterapi?

Zoneterapi aktiverer nervebanerne ved trykpåvirkning – for nænsom og naturlig udrensning og selvhelbredelse i kroppen. Hver fodsål har hele 7.000 frie nerveender, som forbindes hele vejen op igennem kroppen. Ved hjælp af reflekszonerne på og under fødderne, findes og tømmes ubalancerne i kroppen.

Det er meget individuelt, hvor mange behandlinger der skal til. Som hovedregel kræver det flere behandlinger, des længere du har gået med et symptom. Mange mærker en bedring allerede efter første behandling, og de fleste har en god effekt af bare 2-3 behandlinger.

Zoneterapi har ofte effektiv virkning ved:

Ønsker du behandling af symptomer eller en lidelse, som ikke er nævnt på listen her, er du meget velkommen til at kontakte mig. Så hjælper jeg med at finde frem til netop den behandlingsform, der passer til dig.

Zoneterapi er som udgangspunkt for alle. Det bruges til at lindre akutte symptomer eller kroniske lidelser, men det er også oplagt til forebyggelse. Alle mine behandlinger er individuelle.

Eksempler på reflekszoner ved zoneterapi behandling

Hvordan foregår Zoneterapi?

Under behandlingen ligger du behageligt på en briks med en pude i nakken og et tæppe over dig. Behandlingen består af tryk og massage på bestemte punkter under og på fødderne, der knytter sig til specifikke områder i din krop. Jeg spørger løbende ind til de ubalancer, jeg mærker, og du er også velkommen til at stille spørgsmål. Zoneterapi har nemlig også gavnlig effekt af tillid og samarbejde. Men som udgangspunkt holder vi fast i en stille atmosfære, så din krop får roen til at arbejde.

De fleste vil opleve en dyb ro og afslappethed ved zoneterapi.

Hvordan kan du støtte op om behandlingsprocessen?

Hvis du har brug for at støtte yderligere op om processen, kan jeg rådgive om kosttilskud og homøopatiske midler med gavnlig effekt mellem og efter zoneterapibehandlinger. Det er en mulighed, og derfor ikke nødvendigvis en del af alle mine behandlinger.

Reaktioner på zoneterapi behandling

Det er meget individuelt, hvor stærkt man reagerer på behandling med zoneterapi. Nogle gange oplever jeg, at de første behandlinger med zoneterapi skaber opblussen af symptomer. Det er helt naturligt, og må ikke skabe bekymring. Zoneterapi virker som en slags indvendig rengøring af kroppen, og når kroppen begynder at udskille affaldsstofferne, kan det ofte mærkes.

Zoneterapi til baby og børn

Zoneterapi er et fantastisk redskab til behandling af babyer og børn. Jeg har børn i klinikken i alle aldersgrupper, og behandler alt fra fordøjelsesproblemer, til stress og vokseværk. Børn har ofte god og hurtig respons ved zoneterapi, og dermed behov for færre behandlinger end voksne. Kontakt mig gerne, inden du booker tid til dit barn, hvis du har behov for at drøfte symptomer eller specifikke udfordringer. Bemærk, behandlinger til børn er også af kortere varighed; som udgangspunkt 30 minutter.